Sredstvo za dezinfekciju površina, s raspršivačem, 500 ml

Sredstvo za dezinfekciju površina, s raspršivačem, 500 ml

6.90 KM

Sredstvo za dezinfekciju svih čvrstih površina.

SKU: DEZ03 Kategorija:

Opis

Peril Asepsik je 1%-tni gotov radni rastvor namijenjen za dezinfekciju podova i površina.

Osobine i uputstvo za upotrebu

Peril Asepsik je gotov radni rstvor za dezinfekciju i pranje sa djelovanjem na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice i na pojedine tipove virusa (viruse influence, herpesa simpleksa, virusa koji izaziva “new castle” bolest živine).

Nerazblažen proizvod pokazuje potpuni dezinfekcioni efekat poslije 30 sekundi od kontakta sa bakterijama, uključujući i Methicillin resistant Staphylococus aureus (MRSA).

Način upotrebe: Peril Asepsik se upotrebljava raspršivanjem, brisanjem, potapanjem i pranjem. Ukoliko se tretirane površine ne ispiraju vodom, na njima se formira zaštitni film, te sredstvo pokazuje rezidualno dejstvo. Površine koje dolaze u direktan kontakt sa hranom, poslje tretiranja se rastvorom je potrebno isprati higijenski ispravnom vodom.

Skladištenje i odlaganje

Proizvod čuvati na hladnom i suhom mjestu te pri sobnoj temperaturi. Čivati van domašaja djece. Nakon korištenja, posudu sa sredstvom dobro zatvoriti. Praznu ambalažu dobro oprati u vodi, a tako oprana se može tretirati kao bezopasan otpad. Prije upotrebe pročitati informacije na etiketi.

Rok trajanja 36 mjeseci

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Sredstvo za dezinfekciju površina, s raspršivačem, 500 ml”

You've just added this product to the cart: